Onze praktijk

De praktijk

Mondgezondheid is onlosmakelijk verbonden aan onze algemene gezondheid. Wij stellen ons tot doel om u te helpen een optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Hiervoor hebben wij alle mogelijkheden die de moderne tandheelkunde biedt in huis. Wij bespreken graag met u uw wensen om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunnen wij u de beste begeleiding en eventuele noodzakelijke behandelingen aanbieden. Met onze inschrijving in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging NMT bereiken wij dat wij onze kennis toetsbaar op pijl houden. Hiermee voldoen wij aan de door de beroepsgroep vooropgestelde normen en richtlijnen.

Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 en 12.30 uur en van 13.15 tot 17.00 (vrijdag enkel op afspraak en telefonisch bereikbaar tot 12.00).

U kunt ons dan ook bereiken om een afspraak te maken. Tijdens onze lunchpauze (12.30 – 13.15) zijn wij telefonisch niet te bereiken.

Kunt u uw afspraak niet nakomen, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wij maken u erop attent dat niet tijdig afgemelde afspraken worden doorberekend. De in rekening gebrachte kosten zijn praktijkkosten en deze lopen op naarmate de niet nagekomen afspraak langer is.